* welkom bij Colline de Bonheur

     

Temidden de heuvels van de Lomagne in Tarn et Garonne,verscholen tussen velden en bossen ligt het kleine dorpje Fajolles.

Colline Du Bonheur bevindt zich buiten het dorpje en biedt zijn gasten vooral huiselijke gezelligheid en comfort om tot rust te komen en te genieten van een welverdiende vakantie in een prachtig kader van landelijke natuur.

Deze chambre d’hôte heeft 2 gastenkamers voorzien van bed- en badlinnen. Er is een ensuite badkamer en een aparte douchekamer, beide met toilet.

U kunt gebruik te maken van de living waar TV en een ruim aanbod aan dvd’s ter beschikking is, alsook verschillende gezelschapsspelletjes voor binnen en buiten. Maar het buiten zijn is een pré.

De keuken is, ook tussen maaltijden, vrij voor eigen gebruik indien gewenst.
Het is de bedoeling dat men zich hier thuis voelt,
daarom komen er geen andere gasten bij .

‘s Avonds bent U welkom om gezellig aan te schuiven voor een huisgemaakte maaltijd. In dit geval wordt rekening gehouden met voorkeuren en in samenspraak beslist. Er is wifi en huisdieren zijn welkom, alleen in overleg. In de grote tuin met zwembad zijn ligstoelen met badlinnen ter beschikking.

Hoewel Colline Du Bonheur landelijk gelegen is, zijn in de regio alle voorzieningen aanwezig. Onder andere Castelsarrasin, Moissac (op de route van St. Jacques de Compostella), Beaumont de Lomagne zijn steden met grote winkel zoals Leclerc, Intermarché, Lidl, Aldi, maar eveneens andere winkels. Er zijn in alle dorpen in de omtrek wekelijkse markten op verschillende dagen, allen hebben plaatselijke boeren die hun dagverse producten aanbieden.

Op de kamer vindt U allerlei toeristische brochures met een breed aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden in de hele regio zoals: Canal du Midi, verschillende Bastides, l’ abbatiale de Moissac, Auvillar …

Houdt u van een vakantie in huiselijke sfeer en comfort,
dan bent U hier aan het juiste adres:
Chemin de Burrayre – 82210 Fajolles
Tarn et Garonne
E-mail:
tinnemonbaliu@gmail.com
telefoon: 0033.637.338.501
Of kijk op de Facebook pagina Colline-du-Bonheur